Casa Consult as er et nytt firma som spesialiserer seg på boligprosjektering. Vi leverer arkitekt og ingeniørtjenester med boligbygg som primærprodukt. Vi vil legge vekt på byggbare løsninger med godt og moderne design. Firma drives av sivilarkitekt MNAL Sara Ezeta og ingeniør Stig Bjørnbakk

Stig Bjørnbakk
Ingeniør

Stig har jobbet med prosjektering av boliger i til masseproduksjon så vel som i enkelt prosjekter. Erfaring fra typehusbransjen gjennom 30 år.

Epost: stig@casaconsult.no

Tlf: 959 96 759

Sara Ezeta
Arkitekt (MNAL)

Sara er utdannet sivilarkitekt (MNAL) og har jobbet som arkitekt i mange år. Hun er opprinnelig fra Mexico og har blant annet jobbet som arkitekt i Sveits. Hennes kulturbakgrunn gir henne nye og spennende ideer som kan tilføye oss nye tanker om hvordan vi kan bo.
Hun har lang erfaring i arkitektbransjen i Norge også, og har blant annet jobbet i Notodden, Sortland og Harstad (A3 arkitekter), Bodø (Unikus, Naustvoll og Boach).  Sara har arbeidet med mange forskjellige type bygg, men har spesielt god erfaring med design av typehus, så vel som private eneboliger.

Epost: sara@casaconsult.no
Tlf: 952 05 489

Tom Solø-Johnsen
Fagskole ingeniør

Tom har arbeidet i Systemhus Norge /Unikus as i 30 år og har således lang erfaring med boligprosjektering. Tom kommer til oss for å komplettere miljøet og tilføre oss større leveransekraft. Vi satser nå i retning av større ferdigstilling av BIM modeller og her vil Tom`s erfaring passe som hånd i hanske for oss.

Epost: tom@casaconsult.no
Tlf: 901 56 694

 

Finn Daae
Sivilingeniør 

Finn er utdannet sivilingeniør bygg og bringer med seg en imponerende bakgrunn og ekspertise innen betongprosjektering, brannprosjektering og konstruksjon generelt til Casa Consult.

mail: finn@casaconsult.no
tlf: 45 61 68 59

Tenk større

Vi har lang erfaring med boligprosjektering både innen typehusbransjen og i enkeltprosjekter. God prosjektering i hele prosessen fra arkitekt til ferdig bygg er viktig for å oppnå et godt økonomisk resultat så vel som å ivareta god design.

Kontakt +